Samarbetspartner

Vill du också bli samarbetspartner? 

Idag har vi ett stort antal mäklarfirmor och partners som gör att vi kan erbjuda helhetslösningar för alla kunder med allt ifrån flyttstädning, flytthjälp, golvläggning, golvslipning till magasinering och hemstädning. 

Vill ni också bli samarbetspartners? Fyll i formuläret nedan så kontaktar vi er för ett skräddarsytt upplägg som passar bäst för just ert företag.


Vi gör det enkelt för era kunder

Gör som många andra av våra samarbetspartners och gör det enkelt för kunderna med helhetslösningar. Boka därför enkelt för era kunder med en och samma firma! Vi är ett moderbolag för flertal varumärken inom RUT & ROT branschen och har på mindre än ett år hunnit etablera oss runt om i landet där vi underlättar kunders vardag med våra helhetslösningar. Idag kan vi erbjuda våra tjänster inom Rut- och Rot Branschen i bland annat Stockholms Län och Göteborgs Stad med plan att utöka våra geografiska områden ytterligare. 

helhetskoncept

Störst inom RUT & ROT

högkvalificerade

Våra varumärken

En av Sveriges stösta flytt & städfirma 

Städjätten är en av Sveriges största städ- & flyttfirma och erbjuder helhetslösningar runt om i landet till kunder som vill ha hjälp med sin vardag. Vi arbetar dagligen med att kvalitétssäkra samtliga utförda jobb med kunderna i fokus. Gör det enkelt för era kunder genom att boka med bara ett knapptryck på vår mäklarsida! 


Golvtjänster i Stockholm av hög kvalitet

Golvexperten erbjuder golvslipning och golvläggning i hela Stockholms län. Vi är en golvfirma som följer riktlinjerna i Golvbranschens GolvGaranti och använder oss endast av modern utrustning för våra jobb. Utöver våra helhetslösningar där kunderna kan boka allt från byggstädning till bortforsling i samband med golvtjänster så erbjuder vi även gratis rådgivning via videosamtal till kunderna.

Bli samarbetspartner här


Phone

0770335055

Address

STHLM 01, Hammarbybacken 27, 120 30 Stockholm, Sweden