Vilka är Work Performance?

Bakgrund

Digitaliseringen är idag en avgörande faktor för företags tillväxt, det finns stora fördelar för de som lyckas med digitaliseringsresan. Efter att ha varit verksamma i RUT- och ROT branschen i över 10 år insåg vi att det saknades rätt verktyg för att fortsätta driva företag i modern tid. 

Därför bestämde vi år 2017 att hjälpa mindre företag som till exempel mindre flyttfirmor, städfirmor och golvfirmor med helhetslösningar inom kundtjänsthantering, affärsstrategier, redovisning, marknadsföring och verksamhetsstyrning. Vi utvecklar affärer och verksamheter samt gör system och lösningar smartare med hjälp av rätt teknik. Med rätt strategisk förnyelse och organisatoriska lösningar kan ditt företag snabbt bli en effektiv verksamhet. 

Vad vi gör

Vi är ett fullspäckat team som arbetar med att hjälpa mindre företag att växa inom RUT & ROT branschen.

Vi finns i Stockholm och sitter i nybyggda skrapan STHLM 01 där vi hjälper er att växa på marknaden med allt som behövs för att bygga upp företaget. Vi tillhandahåller hjälp med bland annat kundtjänsthantering, ekonomi, sälj, marknadsföring, strategier och uppsättning av plattform till företag.

rut & rot

Nischade inom RUT & ROT branschen

Vi på Work Performance hjälper er att bygga upp ert varumärke inom RUT och ROT branschen. Vi riktar oss till er som vill ha hjälp med hushållsnära tjänster, flyttjänster, reparation, underhåll eller om/tillbyggnad. Vi kan hjälpa er som driver en golv-, flytt- eller städfirma att lyfta och förstärka sin marknadsposition samt utveckla nya och långsiktiga kundrelationer. Ta hjälp av våra experter inom RUT och ROT-branschen idag för att få företaget att växa! 

Boka kostnadsfri konsultation 


Kontakta oss

Kontakta oss med vilka delar ditt företag behöver hjälp med så hör vi av oss med en kostnadsfri konsultation där vi går igenom ditt case. 

Phone
Address

STHLM 01, Hammarbybacken 27, 120 30 Stockholm, Sweden