Bakgrund

Allt började i slutet av året 2019 när vår VD köpte varumärkena Städjätten och Flyttgubbarna. Dessa två städ- och flyttfirmor började utföra tjänster inom Stockholms län. Det visade sig att det fanns en hög efterfrågan på städ- och flyttjänster vilket ledde till att han började kolla på möjligheten att vidareutveckla detta. 

Här kom idén om att varför bara erbjuda en typ av tjänst när man kan skapa en helhetslösning under ett och samma tak? Bara ett år senare tog dessa varumärken fart även i Göteborg och 2021 gick även företaget in i golvbranschen. Work Performance gick från att ha ett mindre kontor på Gullmarsplan med 4 anställda, till att idag ha 3 kontor med huvudkontoret i STHLM 01-huset på 350 kvm 16 våningar upp med utsikt över hela Stockholms innerstad.

Idag 2021 har Work Performance över 100 anställda och 4 varumärken inom rot- och rutbranschen, med planer för fler. Vi tillhandahåller hjälp med bland annat kundtjänsthantering, ekonomi, sälj, marknadsföring, strategier och uppsättning av plattform till företag.

vårt team
våra anställda

Vårt team

Vi är en verksamhet med anställda som brinner för det vi gör och som alltid strävar efter att bibehålla en familjär känsla.

”Det bästa med Work Performance är att ingen dag är den andra lik”

VD

”Det bästa med Work Performance är den familjära känslan och att vi alla hjälps åt”

Amanda Wettermark

Produktutvecklare

”Det bästa med Work Performance är den familjära känslan i företaget”

maria

Maria Sundberg

Verksamhetsutvecklare

”Det bästa med att jobba på Work Performance är all kompetens och ambition hos kollegorna” 

Natalie Sharro

Partner Account Manager

“Det bästa med Work performance, är att få jobba omgiven av professionella innovatörer som aldrig ser hinder, bara möjligheter”

Andreas Andersson

Key Account Manager

Samarbeten för företag

”Det bästa med Work Performance är att vi är mångkulturella och alla har alltid ett leende på läpparna”

Tony Karpestam

Ekonomichef

”Det bästa med Work Performance är de fina kollegorna och arbetsmiljön”

Alejandra Löfgren

Rekryteringsansvarig – Fältpersonal