Mäklarplattformen

Mäklarplattformen för din komfort

“Mäklarplattformen” är Work Performance digitala lösning för alla våra samarbetspartners inom hus, hem och fastighet. Ett helt unikt verktyg vi tagit fram till våra mäklare och andra samarbetspartners där man i realtid kan följa sin egen kickback från Work Performance.
Vår uppfattning är att samarbeten ska gynna alla inblandade parter. Därför erbjuder vi redan från början ett mycket konkurrenskraftigt pris på alla våra tjänster för er och våra gemensamma kunder. 
Hur fungerar det?

När ni loggar in i mäklarplattormen ser ni samtliga affärer där ni varit inblandade och storleken på er kickback. Ni väljer själva hur ni vill ta ut denna. Välj fritt från våra tjänster eller om ni önskar den som en ren utbetalning.

Exempel på vad vi inom Work Performance kan erbjuda

Allt inom hushållsnära tjänster och hantverk.


ALLT INOM FLYTT OCH TRANSPORTER, ÄVEN INTERNATIONELLT.


NYHET! FRÅN DECEMBER 2022 OCKSÅ CENTRALT BELÄGEN FULLSERVICE BILTVÄTT MED MÖJLIGHET TILL DÄCKSKIFTE OCH FÖRVARING.


Vill du veta mer?

 Fyll i formuläret nedan för att få veta mer om plattformen! Och glöm inte att bocka i ifall du också vill säkra din plats på Mäklargolfen 2023.


Avslutning av verksamhet

Med respekt och erkännande vill vi som representanter Work Performance Sweden uttrycka vår tacksamhet gentemot alla våra kunder och samarbetspartners som vi haft förmånen att samarbeta med under denna tidsperiod.

Det är med en känsla av sorg och samtidigt med eftertanke som vi meddelar att vår verksamhet nu avslutas. Vår konkursförvaltare kommer härmed att hantera alla påbörjade ärenden och hjälpa er att komma till ett avslut med dessa.

Vi vill uttrycka vår tacksamhet för det förtroende ni har visat oss under vårt gemensamma arbete.