uppfriskande enkelt

Använd din dagliga auktorisering för att betala direkt från ditt bankkonto. Inga kortuppgifter, inga nedladdningar och inga problem.

blixtsnabbt

Upplev betalningar med Brite-hastighet med vår exklusiva snabböverföringsteknik mellan din bank och alla företag.

hur säkert som helst

Från början till slut skyddar Brite pengar med den högsta tillgängliga krypteringsstandarden.

Brite – The briter way to pay

Direkta banköverföringar med Brite

Snabbare, smartare, säkrare. Brite tar hand om transaktioner från kund till handlare och tillbaka igen. Inga registreringar, inga kortuppgifter och inget krångel.

Vad är Brite?

Brite AB ( org.nr559116-1632) är ett licensierat Betalningsinstitut under tillsyn av Finansinspektionen. Brite AB tillhandahåller betaltjänster enligt betaltjänstlagen (2010:751) samt EU-direktivet 2015/2366 om betaltjänster på den inre marknaden (PSD2) och har efter anmälan befogenhet att tillhandahålla betaltjänster inom EU/ EE. Brite är en svensk betalningsleverantör som erbjuder omedelbara bankbetalningar över hela Europa.

Brite

Hur går det till?

välj din bank

När du använder Brite för att göra en betalning, ger det dig förmågan att välja vilken bank du vill använda för transaktionen. Detta ger dig en hög grad av flexibilitet och bekvämlighet när du betalar. Oavsett om du vill använda din huvudbank eller en annan bank som du har konto hos, kan du enkelt välja den bank som passar dig bäst och slutföra betalningen på ett smidigt sätt. Dessutom kan du vara säker på att Brite säkerställer en säker och trygg betalningsprocess, så att dina pengar alltid är skyddade när du använder tjänsten.

välj bankkonto

När du har loggat in på din bank, kan du vanligtvis se alla dina tillgängliga bankkonton i en översiktlig lista eller tabell. Därifrån kan du enkelt välja vilket bankkonto du vill använda för att göra överföringen av pengarna. Detta är en fördelaktig funktion som ger dig möjlighet att ha bättre kontroll över dina finanser och hjälper dig att hålla reda på var dina pengar och var de går. Det är också viktigt att notera att du måste ha tillräckligt med pengar på det valda bankkontot för att kunna genomföra överföringen. Annars kan transaktionen misslyckas eller försenas, vilket kan orsaka onödiga problem och förseningar.

godkänn betalningen

När du har valt det önskade bankkontot för överföringen, kommer du att ha möjlighet att granska och godkänna betalningen innan den skickas. Efter att du har bekräftat betalningen skickas pengarna till mottagarens bankkonto och du kommer att erhålla ett kvitto från mottagaren som bekräftar att överföringen har genomförts. Detta kvitto kan vara till stor hjälp när det gäller att hålla reda på dina transaktioner och bevisa att du har gjort betalningen om det skulle uppstå några frågor i framtiden. Det är viktigt att kontrollera att alla uppgifter är korrekta innan du godkänner betalningen för att undvika eventuella misstag eller problem med transaktionen.

Frågor och svar

Hur får jag mitt kvitto?

Kvittot för transaktionen skickas alltid till den e-postadress som du har bokat tjänsten med. Detta säkerställer att du får kvittot till rätt plats och kan enkelt spåra och arkivera dina betalningsuppgifter för framtida referens eller bokföring. Det är viktigt att se till att e-postadressen du använder för bokningen är korrekt och uppdaterad för att undvika att kvittot hamnar i fel händer eller går förlorat. Om du inte har fått kvittot eller har några frågor eller problem med din transaktion, är det viktigt att kontakta tjänsteleverantören.

Har du problem med att slutföra en betalning och ett felmeddelande visas?

Om du stöter på problem eller felmeddelanden när du använder Brite-tjänsten, kan du kontakta deras kundsupport direkt för att få hjälp. Ett sätt att göra detta är genom att skicka in en skärmdump eller en video som visar det specifika felmeddelandet du har fått, tillsammans med en beskrivning av när det inträffade. Detta kan hjälpa Brite-supportteamet att identifiera problemet snabbare och ge dig en mer exakt och effektiv lösning. Det är också viktigt att beskriva alla steg du har tagit innan felet uppstod och vilken enhet eller webbläsare du använde för att använda tjänsten. På detta sätt kan kundsupportteamet ge dig skräddarsydd support och hitta en lämplig lösning så snabbt som möjligt.

Hur lång tid tar det för betalningen att nå mottagaren?

Vanligtvis skickas de flesta utbetalningar med Brite-tjänsten omedelbart, vilket innebär att mottagaren får pengarna på sitt konto inom några minuter. Men det är viktigt att notera att handläggningstiden för utbetalningar kan variera beroende på vilken bank och handlare som är involverade i transaktionen. Ibland kan det ta upp till två bankdagar för pengarna att behandlas och överföras till mottagarens konto. Detta kan bero på olika faktorer, såsom bankens policyer, eventuella tekniska problem eller andra förseningar som kan uppstå längs vägen. Det är viktigt att ha detta i åtanke när du planerar en överföring, särskilt om det är brådskande eller tidssensitivt.

Avslutning av verksamhet

Med respekt och erkännande vill vi som representanter Work Performance Sweden uttrycka vår tacksamhet gentemot alla våra kunder och samarbetspartners som vi haft förmånen att samarbeta med under denna tidsperiod.

Det är med en känsla av sorg och samtidigt med eftertanke som vi meddelar att vår verksamhet nu avslutas. Vår konkursförvaltare kommer härmed att hantera alla påbörjade ärenden och hjälpa er att komma till ett avslut med dessa.

Vi vill uttrycka vår tacksamhet för det förtroende ni har visat oss under vårt gemensamma arbete.